Beste lezer,

Ik wil je graag betrekken bij mijn dagelijkse opdracht. Daarom verstrek ik je zoveel mogelijk informatie. Met deze website wil ik je graag informeren over allerlei zaken, die jou kunnen aanbelangen: preventie van criminaliteit, de procedure voor het rampenfonds, alles over de jachtverloven,… Via het overzicht van alle medewerkers weet je meteen bij wie je met je vraag terecht kan. Je kan ook mijn dagelijkse activiteiten volgen. Ik wens je veel leesplezier en inspiratie!

Carl Decaluwé

Persmoment “Covid19 in Kenia”

Op uitnodiging van Jean-Marie De Plancke bezocht de gouverneur tijdens een officieel bezoek aan Kenia, samen met de Belgische ambassadeur, een aantal projecten in Nairobi.  Deze projecten worden door de Brugse NGO “Education & health 4 kids in Kenia” ondersteund.
Samen met Nicolas Nihan, Belgisch ambassadeur in Kenia, en zijn staf en met de vzw “Education & health 4 kids in Kenia” nam de gouverneur een initiatief voor duurzame hulp in Kenia.  Dit initiatief stelde de gouverneur voor tijdens het persmoment.  Er werd een kort videogesprek voorzien met de Belgische ambassadeur in Nairobi. (08/07/2020)

Reactie toevoegen

Algemeen secretariaat van de gouverneur

Burg 3
8000 Brugge

tel.: 050/405811
fax.: 050/405800

Stuur een bericht naar de gouverneur

gouverneur@west-vlaanderen.be