Beste lezer,

Ik wil je graag betrekken bij mijn dagelijkse opdracht. Daarom verstrek ik je zoveel mogelijk informatie. Met deze website wil ik je graag informeren over allerlei zaken, die jou kunnen aanbelangen: preventie van criminaliteit, de procedure voor het rampenfonds, alles over de jachtverloven,… Via het overzicht van alle medewerkers weet je meteen bij wie je met je vraag terecht kan. Je kan ook mijn dagelijkse activiteiten volgen. Ik wens je veel leesplezier en inspiratie!

Carl Decaluwé

Blog van Carl Decaluwé

Te Deum

Naar jaarlijkse traditie vond het Te Deum plaats in de Sint-Salvatorskathedraal in Brugge. Aansluitend bood het militair commando van de provincie West-Vlaanderen een receptie aan. Tijdens deze receptie hield Jan De Vos, voorzitter Mars & Mercurius en gewezen militair commandant van West-Vlaanderen, een toespraak met als titel “De Eerste Wereldoorlog als maatschappelijk tijdsgewricht”. Er vond ook een plechtigheid in het Parlement plaats in aanwezigheid van de leden van de Koninklijke Familie. De genodigden bezochten de tentoonstelling “De kleuren van de bevrijding”. Een delegatie van Vives was hierop

Bezoek HMCS Halifax

Z.E. de heer Olivier Nicoloff, de Ambassadeur van Canada nodigde de gouverneur uit op een cocktail receptie aan boord van het Canadese schip HMCS Halifax.  De gouverneur kreeg een uitgebreide rondleiding op het schip. (13/11/2018)

Openingsreceptie ABO-kantoor in Roeselare

“Veiligheid beschouw ik als een belangrijke prioriteit van mijn takenpakket als gouverneur van de enige kustprovincie. Dat ABO nu ook vanuit een West-Vlaams kantoor werkt, stemt me tevreden. Deugdelijke projecten zijn nu eenmaal geschraagd op goed studiewerk van experten. Veel is fundamenteel gedragen door technologie en wetenschappelijke kennis en expertise. Hieruit vloeit veiligheid voort, veiligheid in de betekenis van waarborg, zekerheid en vastigheid. Dat neemt onveiligheidsgevoelens weg. Met de gedachte dat goed studiewerk voor veiligheid zorgt, sluit ik graag mijn kort discours af.” zei de gouverneur bij de opening van het twintigste kantoor van de ABO-groep. (13/11/2018)

Alarmeringsoefening Deny Logistics bvba Menen

De Seveso-wetgeving legt de gouverneur de verplichting op om de BNIP’s voor de Seveso-bedrijven om de drie jaar te testen.  In navolging van deze verplichting vond een oefening plaats bij het Seveso-bedrijf Deny Logistics bvba in Menen.  De gouverneur nam hieraan deel. (13/11/2018)

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van Carl Decaluwé

Algemeen secretariaat van de gouverneur

Burg 3
8000 Brugge

tel.: 050/405811
fax.: 050/405800

Stuur een bericht naar de gouverneur

gouverneur@west-vlaanderen.be