Beste lezer,

Ik wil je graag betrekken bij mijn dagelijkse opdracht. Daarom verstrek ik je zoveel mogelijk informatie. Met deze website wil ik je graag informeren over allerlei zaken, die jou kunnen aanbelangen: preventie van criminaliteit, de procedure voor het rampenfonds, alles over de jachtverloven,… Via het overzicht van alle medewerkers weet je meteen bij wie je met je vraag terecht kan. Je kan ook mijn dagelijkse activiteiten volgen. Ik wens je veel leesplezier en inspiratie!

Carl Decaluwé

PCBA Studiedag

“De wereld om ons heen digitaliseert razendsnel.  Om maar één voorbeeld te noemen…. Het Digitaal Interventieplan (DIP) is het meest gebruikte digitale platform onder de Vlaamse brandweerzones.  De toepassing wordt gebruikt door de hulpverleningsdiensten om snel en veilig toegang te krijgen tot jouw site bij een incident.  Diezelfde transformatie zien we ook op de werkvloer, waar automatisering en digitalisering steeds meer processen beïnvloeden.  Zo ook het domein van preventie, waar we voortaan kansen pakken door preventietaken te digitaliseren.   
Door  handige tools te implementeren, de kracht van AI te benutten en de menselijke factor te koesteren, kunnen we samen een stap zetten naar een veiligere en gezondere werkomgeving voor iedereen”
sprak de gouverneur in zijn welkomstwoord op de studienamiddag rond digitalisering van preventie.  (22/04/2024)

Reactie toevoegen

Algemeen secretariaat van de gouverneur

Burg 3
8000 Brugge

tel.: 050/405811
fax.: 050/405800

Stuur een bericht naar de gouverneur

gouverneur@west-vlaanderen.be