Beste lezer,

Ik wil je graag betrekken bij mijn dagelijkse opdracht. Daarom verstrek ik je zoveel mogelijk informatie. Met deze website wil ik je graag informeren over allerlei zaken, die jou kunnen aanbelangen: preventie van criminaliteit, de procedure voor het rampenfonds, alles over de jachtverloven,… Via het overzicht van alle medewerkers weet je meteen bij wie je met je vraag terecht kan. Je kan ook mijn dagelijkse activiteiten volgen. Ik wens je veel leesplezier en inspiratie!

Carl Decaluwé

Overleg rekruteringsconcept politie

Op 4 januari nam de gouverneur deel aan een vergadering met de diensten van de commissaris-generaal van de federale politie en de directeur van de West-Vlaamse Politieschool in het kader van het nieuwe rekruteringsconcept.
Er werden good practices en ideeën uitgewisseld over de samenwerking tussen de zones en de coördinerende rol die de provincie of de West-Vlaamse Politieschool hierin zouden kunnen nemen. Daarnaast werd ook een brainstormsessie gehouden over hoe de politie haar imago naar mogelijke kandidaten toe zou kunnen verbeteren. (04/01/2022)

Reactie toevoegen

Algemeen secretariaat van de gouverneur

Burg 3
8000 Brugge

tel.: 050/405811
fax.: 050/405800

Stuur een bericht naar de gouverneur

gouverneur@west-vlaanderen.be