Beste lezer,

Ik wil je graag betrekken bij mijn dagelijkse opdracht. Daarom verstrek ik je zoveel mogelijk informatie. Met deze website wil ik je graag informeren over allerlei zaken, die jou kunnen aanbelangen: preventie van criminaliteit, de procedure voor het rampenfonds, alles over de jachtverloven,… Via het overzicht van alle medewerkers weet je meteen bij wie je met je vraag terecht kan. Je kan ook mijn dagelijkse activiteiten volgen. Ik wens je veel leesplezier en inspiratie!

Carl Decaluwé

Overleg corona

Er was een digitaal overleg over corona met alle West-Vlaamse burgemeesters. Na een verwelkoming door de gouverneur, schetste dr. van Egmond uitgebreid de epidemiologische situatie. Daarna werden de handhaving, testing en quarantaine besproken. (21/04/2021)

De gouverneur nodigde de West-Vlaamse ziekenhuisdirecties, de eerstelijnszorg, de Federale Gezondheidsinspectie en het Agentschap Zorg en Gezondheid uit voor een digitaal overleg. Na de verwelkoming door de gouverneur, schetste dr. Van Egmond de huidige epidemiologische situatie.  Daarna lichtte Katrien Gielen (FOD Volksgezondheid) de situatie in de ziekenhuizen toe. Tenslotte werden diverse vragen en opmerkingen behandeld. ((21/04/2021)

Wekelijks organiseerde het Nationaal Ccrisiscentrum een digitale bijeenkomst met alle gouverneurs. Tijdens deze meetings werd de epidemiologische situatie, de Sitrep ziekenhuizen alsook de vaccinatiestrategie in Vlaanderen besproken. Tenslotte was er ruimte om vragen te stellen.  (27/04/2021)

Reactie toevoegen

Algemeen secretariaat van de gouverneur

Burg 3
8000 Brugge

tel.: 050/405811
fax.: 050/405800

Stuur een bericht naar de gouverneur

gouverneur@west-vlaanderen.be