De Hotelschool Ter Duinen, Hogeschool VIVES en sterrenchef Geert Van Hecke nodigden de gouverneur uit voor de officiële opening van het eerste academiejaar 2021-2022 van het Flanders Culinary Arts Centre in het restaurant De Karmeliet. Dit was tevens de officiële start van de opleiding Bachelor in het Hotelmanagement, specialisatie “Culinary Art” (hogeschool VIVES) als eerste gastronomische opleiding in het hoger onderwijs in Vlaanderen en België. Na de officiële opening en het persmoment dienden de studenten Culinary Arts in samenwerking met de leerlingen en chefs van de Hotelschool Ter Duinen het diner op. (05/10/2021)
Beste lezer,
Ik wil je graag betrekken bij mijn dagelijkse opdracht. Daarom verstrek ik je zoveel mogelijk informatie. Met deze website wil ik je graag informeren over allerlei zaken, die jou kunnen aanbelangen: preventie van criminaliteit, de procedure voor het rampenfonds, alles over de jachtverloven,… Via het overzicht van alle medewerkers weet je meteen bij wie je met je vraag terecht kan. Je kan ook mijn dagelijkse activiteiten volgen. Ik wens je veel leesplezier en inspiratie!
Carl Decaluwé
Reactie toevoegen