Beste lezer,

Ik wil je graag betrekken bij mijn dagelijkse opdracht. Daarom verstrek ik je zoveel mogelijk informatie. Met deze website wil ik je graag informeren over allerlei zaken, die jou kunnen aanbelangen: preventie van criminaliteit, de procedure voor het rampenfonds, alles over de jachtverloven,… Via het overzicht van alle medewerkers weet je meteen bij wie je met je vraag terecht kan. Je kan ook mijn dagelijkse activiteiten volgen. Ik wens je veel leesplezier en inspiratie!

Carl Decaluwé

Dagelijks bestuur WOBRA - Raad van bestuur en algemene vergadering WFIV

Op de vergadering van de raad van bestuur en de algemene vergadering van het WFIV werd een stand van zaken van het masterplan POV besproken.  Daarna volgde een bespreking over het jaarverslag.  Tenslotte volgde nog een toelichting over een aantal personeelszaken. Er was ook een bespreking over het ontwerp van jaarrekening. (26/04/2021)

De leden van het dagelijks bestuur van de vzw WOBRA bespraken de werking van de school,  de stand van zaken van de verschillende opleidingen en enkele personeelsaangelegenheden. Het laatste agendapunt ging over de financiën, waaronder de begroting 2021 en de financiering van de brandweerschool.  (19/04/2021)

Reactie toevoegen

Algemeen secretariaat van de gouverneur

Burg 3
8000 Brugge

tel.: 050/405811
fax.: 050/405800

Stuur een bericht naar de gouverneur

gouverneur@west-vlaanderen.be