Beste lezer,

Ik wil je graag betrekken bij mijn dagelijkse opdracht. Daarom verstrek ik je zoveel mogelijk informatie. Met deze website wil ik je graag informeren over allerlei zaken, die jou kunnen aanbelangen: preventie van criminaliteit, de procedure voor het rampenfonds, alles over de jachtverloven,… Via het overzicht van alle medewerkers weet je meteen bij wie je met je vraag terecht kan. Je kan ook mijn dagelijkse activiteiten volgen. Ik wens je veel leesplezier en inspiratie!

Carl Decaluwé

Dag van de mantelzorg

23 juni is de dag van de mantelzorg. De voorbije moeilijke periode is gebleken hoe belangrijk mantelzorgers zijn voor mensen met chronische zorgen. Velen zetten zich dag na dag heel hard in voor hun medemens. Ik wil hen een hart onder de riem steken. Ook jij kunt je respect tonen voor de mantelzorgers in je buurt.

Met de actie  “WVLmanteltmee” steken de chronic-careprojecten, mantelzorgverenigingen, eerstelijnszones en heel wat diensten de handen in mekaar. Ze willen de plaats van de mantelzorger nog sterker te maken in ons zorgsysteem. Ik ben trots dat dit West-Vlaams initiatief in de steigers staat en wil het dan ook ten volle aanmoedigen.

De gouverneur sprak zijn dank uit aan alle mantelzorgers en aan iedereen die mantelzorg lief is. Deze videoboodschap is te bekijken op de website www.wvlzorgt.be.

 

Reactie toevoegen

Algemeen secretariaat van de gouverneur

Burg 3
8000 Brugge

tel.: 050/405811
fax.: 050/405800

Stuur een bericht naar de gouverneur

gouverneur@west-vlaanderen.be