Beste lezer,

Ik wil je graag betrekken bij mijn dagelijkse opdracht. Daarom verstrek ik je zoveel mogelijk informatie. Met deze website wil ik je graag informeren over allerlei zaken, die jou kunnen aanbelangen: preventie van criminaliteit, de procedure voor het rampenfonds, alles over de jachtverloven,… Via het overzicht van alle medewerkers weet je meteen bij wie je met je vraag terecht kan. Je kan ook mijn dagelijkse activiteiten volgen. Ik wens je veel leesplezier en inspiratie!

Carl Decaluwé

50-jarig bestaan NV SKT

“Om innovatie te bewerkstelligen, is daadkracht, veerkracht en wendbaarheid nodig. Snel en goed plannen uitvoeren, anticiperen op uitdagingen en moeilijkheden en de vaardigheid dit te doen door effectief actie te ondernemen.

Het team van SKT Ieper neemt deze uitdagingen met de nodige dynamiek aan en boekt daarom, reeds 50 jaar lang, mooie resultaten. Hun bijdrage aan de verdere technologische uitbouw van de diepvries- en voedingsindustrie alsook binnen de recreatieve sector, zijn toonaangevend.”  Dit zei de gouverneur op de academische zitting. (28/02/2018)

Reactie toevoegen

Algemeen secretariaat van de gouverneur

Burg 3
8000 Brugge

tel.: 050/405811
fax.: 050/405800

Stuur een bericht naar de gouverneur

gouverneur@west-vlaanderen.be