Beste lezer,

Ik wil je graag betrekken bij mijn dagelijkse opdracht. Daarom verstrek ik je zoveel mogelijk informatie. Met deze website wil ik je graag informeren over allerlei zaken, die jou kunnen aanbelangen: preventie van criminaliteit, de procedure voor het rampenfonds, alles over de jachtverloven,… Via het overzicht van alle medewerkers weet je meteen bij wie je met je vraag terecht kan. Je kan ook mijn dagelijkse activiteiten volgen. Ik wens je veel leesplezier en inspiratie!

Carl Decaluwé

Raad van bestuur en algemene vergadering WFIV en dagelijks bestuur WOBRA

Tijdens de raad van bestuur en algemene vergadering WFIV werd de stand van zaken van het masterplan POV besproken, alsook het jaarverslag 2018 en de stand van zaken van de werking van de informatieveiligheidscel. Tenslotte bespraken de leden ook enkele personeelszaken en financiële aangelegenheden. (08/05/2019)
Het dagelijks bestuur van de WOBRA besprak de werking van de Ambulancierschool en de Brandweerschool.  Ook de opleiding redder aan zee kwam aan bod.  Op de agenda stonden tevens enkele financiële aangelegenheden en personeelsdossiers. (06/05/2019)

Reactie toevoegen

Algemeen secretariaat van de gouverneur

Burg 3
8000 Brugge

tel.: 050/405811
fax.: 050/405800

Stuur een bericht naar de gouverneur

gouverneur@west-vlaanderen.be