Beste lezer,

Ik wil je graag betrekken bij mijn dagelijkse opdracht. Daarom verstrek ik je zoveel mogelijk informatie. Met deze website wil ik je graag informeren over allerlei zaken, die jou kunnen aanbelangen: preventie van criminaliteit, de procedure voor het rampenfonds, alles over de jachtverloven,… Via het overzicht van alle medewerkers weet je meteen bij wie je met je vraag terecht kan. Je kan ook mijn dagelijkse activiteiten volgen. Ik wens je veel leesplezier en inspiratie!

Carl Decaluwé

Ontvangst van hoofdcommissaris Henk Soulliaert

Maandag werd hoofdcommissaris Henk Soulliaert welkom geheten door de gouverneur. Henk is, na jaren dienst bij de lokale politie Blankenberge/Zuienkerke, pas diensthoofd geworden van de  federale scheepvaartpolitie kust.
Zowel de havens van Oostende als Zeebrugge maar ook de jachthavens van Nieuwpoort en Blankenberge vallen onder zijn bevoegdheid. In het gesprek benadrukte de gouverneur het belang van de aanpak van de veiligheid van de havens, de problematiek van de transmigranten en het belang om via innovatie veiligheidsvraagstukken structureel aan te pakken. Henk werd prompt uitgenodigd om aanwezig te zijn op het volgende overleg met de UK Border Force. De gouverneur is overtuigd van een goede samenwerking met het nieuwe diensthoofd SPN kust en wenst hem veel succes in zijn carrière met deze nieuwe maritieme uitdaging. (15/06/2020)

Reactie toevoegen

Algemeen secretariaat van de gouverneur

Burg 3
8000 Brugge

tel.: 050/405811
fax.: 050/405800

Stuur een bericht naar de gouverneur

gouverneur@west-vlaanderen.be