Beste lezer,

Ik wil je graag betrekken bij mijn dagelijkse opdracht. Daarom verstrek ik je zoveel mogelijk informatie. Met deze website wil ik je graag informeren over allerlei zaken, die jou kunnen aanbelangen: preventie van criminaliteit, de procedure voor het rampenfonds, alles over de jachtverloven,… Via het overzicht van alle medewerkers weet je meteen bij wie je met je vraag terecht kan. Je kan ook mijn dagelijkse activiteiten volgen. Ik wens je veel leesplezier en inspiratie!

Carl Decaluwé

Fietstoerisme in Harmonie - Prijsuitreiking Verkeersquiz Velofollies

datum publicatie persbericht: 
8 maart, 2018

De verkeerscampagne “Fietstoerisme in Harmonie” is dit jaar aan haar achtste editie toe. Een veilige plaats voor elke fietser op onze West-Vlaamse wegen is het jaarlijkse opzet om het fiets- en wielertoerisme in onze provincie veilig, hoffelijk, reglementair, leefbaar en harmonieus te houden. Respect voor de verkeersregels, correct uitgeruste fietsen en veilige fietspaden zijn de voornaamste pijlers van de campagne.

Voor het vijfde jaar op rij kan deze campagne rekenen op de samenwerking met de organisatoren van de fietsbeurs Velofollies. Op de beurs organiseert de VZW Verkeersveilig West-Vlaanderen jaarlijks haar verkeersquiz, met als hoofdprijs een prachtige fiets.

De prijsuitreiking van deze quiz zal plaatsvinden op maandag 19 maart 2018 om 19u00. Gouverneur Decaluwé zal, samen met het provinciebestuur West-Vlaanderen en oud-wielrenner Erik Leman, de prijzen uitreiken aan 25 winnaars en 1 hoofdwinnaar.

Als bijlage vindt u de persuitnodiging.

 

Algemeen secretariaat van de gouverneur

Burg 3
8000 Brugge

tel.: 050/405811
fax.: 050/405800

Stuur een bericht naar de gouverneur

gouverneur@west-vlaanderen.be